ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΜΑΣ @ Τ.Ε.Ε.- Α.Μ....................................................................."στηρίζοντας τους μηχανικούς, στηρίζουμε την ανάπτυξη'' Επικούρου 2, 66100 Δράμα, τηλ. fax.: 2521021022, email : nedramas.teeam@gmail.com


"….οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με νέες μορφές κινητοποιήσεων, οικοδομώντας κοινωνικές συμμαχίες με τους επιστημονικούς φορείς και τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, για να χτίσουμε από την αρχή ένα κράτος δικαίου, ένα κράτος πρόνοιας, ένα νέο αξιακό κώδικα, μια κοινωνία αειφόρου ανάπτυξης και αλληλεγγύης...."


*Δείτε σχετικά με τη "Ρύθμιση καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών" -Ν.4087/2012

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κινητοποίηση - διαμαρτυρία 29-2-2012


 ''...Σε συνεργασία με όλους τους επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς των Μηχανικών και συγκροτώντας κοινό μέτωπο με τους Δικηγορικούς Συλλόγους και τους Ιατρικούς Συλλόγους προβάλουμε τους κοινούς μας στόχους για την προάσπιση του κοινωνικού κράτους, την προώθηση ενός κράτους δικαίου και τη σύνταξη ενός αναπτυξιακού σχεδίου εξόδου από την κρίση που θα οδηγήσει σε μια βιώσιμη ανάπτυξη.


                                         

Συμπαρατασσόμαστε με την κοινωνία και υψώνουμε τη φωνή μας μαζί με τη φωνή όλων των εργαζομένων. Αντιδρούμε ως πολίτες, μηχανικοί και επιστήμονες ενάντια στην πολιτική που οδηγεί ολοένα και σε μεγαλύτερη ύφεση και στασιμότητα, ενάντια στα φορολογικά και φοροεισπρακτικά μέτρα που πλήττουν τους αδύναμους και τους οικονομικά ασθενέστερους, ενάντια στην πιο στυγνή πολιτική που έχει γνωρίσει ποτέ ο τόπος.


Κυρίως όμως αγωνιζόμαστε έχοντας στην φροντίδα και τη σκέψη μας τους νέους συναδέλφους μας και τους νέους γενικότερα που βρίσκουν μπροστά τους τη σκληρότητα και την συντριπτική αβεβαιότητα...''



''Η αλληλεγγύη και οι κοινοί αγώνες των υγειών παραγωγικών και κοινωνικών δυνάμεων είναι η απάντηση''.

                                                           




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου