ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΜΑΣ @ Τ.Ε.Ε.- Α.Μ....................................................................."στηρίζοντας τους μηχανικούς, στηρίζουμε την ανάπτυξη'' Επικούρου 2, 66100 Δράμα, τηλ. fax.: 2521021022, email : nedramas.teeam@gmail.com


"….οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με νέες μορφές κινητοποιήσεων, οικοδομώντας κοινωνικές συμμαχίες με τους επιστημονικούς φορείς και τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, για να χτίσουμε από την αρχή ένα κράτος δικαίου, ένα κράτος πρόνοιας, ένα νέο αξιακό κώδικα, μια κοινωνία αειφόρου ανάπτυξης και αλληλεγγύης...."


*Δείτε σχετικά με τη "Ρύθμιση καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών" -Ν.4087/2012

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Σεμινάρια του ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ στη Δράμα για την εκπαίδευση των ενεργειακών επιθεωρητών

Σχετικά με τα σεμινάρια των ενεργειακών επιθεωρητών όπως έχουμε ήδη ενημερώσει από καιρό και μέσω της ιστοσελίδας της Ν.Ε.Δράμας και του Τ.Ε.Ε.-Α.Μ., και σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από το Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε. (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Μελών Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας), το Ινστιτούτο σύντομα θα ανακοινώσει ως φορέας εκπαίδευσης (και αυτό θα γίνει και με την καταχώρηση στον σχετικό κατάλογο του ΥΠΕΚΑ), την διοργάνωση  σεμιναρίων για την εκπαίδευση ενεργειακών επιθεωρητών και στην Δράμα. 
Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια που θα διοργανώσει το Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε. στη Δράμα θα πρέπει να πάρουν τον προβλεπόμενο Αριθμό Εγγραφής από το Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε. (δείτε την ανακοίνωση).


Στην υποβολή της αίτησης προς το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ (μέχρι να καταχωρηθεί και η Δράμα) να δηλώνεται ως πόλη η Καβάλα και στην παράγραφο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ να αναγράφεται ότι ''αντί της Καβάλας επιθυμώ να παρακολουθήσω τα σεμινάρια που θα γίνουν στη Δράμα''.

Η έναρξη των σεμιναρίων (που προβλέπεται περί τον Φεβρουάριο) καθυστερεί επειδή ακόμη ρυθμίζεται η ύλη, διαδικασία που έχει αναλάβει τελικά να κάνει το Τ.Ε.Ε.

Σύμφωνα με τελευταία ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ στις 22/12/2011, μέχρι την έναρξη της διαδικασίας επεξεργασίας των ηλεκτρονικών αιτήσεων από την ΕΥΕΠΕΝ, είναι δυνατόν για όσους έχουν ήδη καταθέσει ηλεκτρονική αίτηση στο ΥΠΕΚΑ για Οριστική Άδεια Εν. Επιθεωρητή, να δουν και να μεταβάλουν τα στοιχεία της αίτησής τους, συμπεριλαμβανομένου και του Αρ. Εγγραφής σε Φορέα Εκπαίδευσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου