ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΜΑΣ @ Τ.Ε.Ε.- Α.Μ....................................................................."στηρίζοντας τους μηχανικούς, στηρίζουμε την ανάπτυξη'' Επικούρου 2, 66100 Δράμα, τηλ. fax.: 2521021022, email : nedramas.teeam@gmail.com


"….οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με νέες μορφές κινητοποιήσεων, οικοδομώντας κοινωνικές συμμαχίες με τους επιστημονικούς φορείς και τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, για να χτίσουμε από την αρχή ένα κράτος δικαίου, ένα κράτος πρόνοιας, ένα νέο αξιακό κώδικα, μια κοινωνία αειφόρου ανάπτυξης και αλληλεγγύης...."


*Δείτε σχετικά με τη "Ρύθμιση καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών" -Ν.4087/2012

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Προσωρινοί ενεργειακοί επιθεωρητές_αιτήσεις μέχρι 28-2-2012

<δείτε την πρόσκληση του ΥΠΕΚΑ>

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ
Χορήγηση νέων προσωρινών αδειών Ενεργειακών Επιθεωρητών
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση νέων προσωρινών αδειών Ενεργειακών Επιθεωρητών, η οποία απευθύνεται «αποκλειστικά σε μηχανικούς, διπλωματούχους ή πτυχιούχους τεχνολογικής εκπαίδευσης ή σε μηχανικούς με αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα στη χώρα μας, κατ’ εφαρμογή της σχετικής ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας, οι οποίοι διαθέτουν τουλάχιστον πενταετή αποδεδειγμένη επαγγελματική ή/και επιστημονική εμπειρία».
Οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα εγγραφούν στο Μητρώο των Προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών και θα τους χορηγηθεί η σχετική άδεια, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 100/2010 (ΦΕΚ Α΄177), η οποία θα ισχύει έως τις 6 Οκτωβρίου του 2012.


Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 28 Φεβρουαρίου 2012, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Μητρώου Ενεργειακών Επιθεωρητών (www.buildingcert.gr).




Η Πρόσκληση για τη χορήγηση νέων προσωρινών αδειών Ενεργειακών Επιθεωρητών δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ (www.iekemtee.gr).


Διευκρινίζεται ότι η παρούσα πρόσκληση είναι σε παράλληλη ισχύ με την ανοιχτή πρόσκληση (χωρίς καταληκτική ημερομηνία) για τη χορήγηση οριστικών αδειών Ενεργειακών Επιθεωρητών. Η σχετική διαδικασία δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, καθώς η εγκεκριμένη από το ΥΠΕΚΑ ύλη των σεμιναρίων δεν έχει ακόμη δοθεί. Το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ θα ανακοινώσει άμεσα το Πρόγραμμα των Σεμιναρίων ανά ειδικότητα και ανά γεωγραφική περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φθάσει στο ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ, κάποιοι Φορείς Εκπαίδευσης διατείνονται ότι ήδη υλοποιούν σεμινάρια για Ενεργειακούς Επιθεωρητές. Εφιστούμε την προσοχή ότι δεν πρόκειται για σεμινάρια που υλοποιούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και την εγκεκριμένη από το ΥΠΕΚΑ διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου